Van Dijk over loting: "Ajax? Dat zou een mooi potje zijn"

14 maart 2019, 09:57   Bijgewerkt: 14 maart 2019, 11:32

Liverpool bereikte woensdagavond mede dankzij een doelpunt en een assist van Virgil van Dijk ten koste van Bayern München de laatste acht van de Champions League. Alle kwartfinalisten zijn bekend, dus kan er ook vooruitgeblikt worden naar de loting van vrijdag. Het maakt Van Dijk weinig uit aan welke club Liverpool wordt gekoppeld, al ziet hij Ajax wel zitten.

Na afloop van de 1-3 zege in Zuid-Duitsland werd Van Dijk door Veronica gevraagd welke club hij het liefst treft in de kwartfinale van de Champions League. "Dat maakt me eerlijk gezegd helemaal niet uit. We zullen wel weer een Engelse club loten. Ajax? Dat zou een mooi potje zijn, maar ook heel lastig worden, want Ajax doet het fantastisch in de Champions League."

Van Dijk is in uitstekende doen en nam Liverpool in München weer bij de hand. "Hoe onmisbaar ik ben? Daar ga ik niet op antwoorden. In de eerste wedstrijd was ik geschorst en toen werd het 0-0. We doen het met z'n allen. Ik voel me wel goed, zit in een lekkere fase en hoop het door te trekken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen