Messi: "Ajax team met jonge spelers dat voor niemand bang is"

Messi: "Ajax team met jonge spelers dat voor niemand bang is"

13 maart 2019 – Lionel Messi raakte in de achtste finale van de Champions League onder de indruk van Cristiano Ronaldo, maar ook van Ajax. De Argentijn kan in de kwartfinale beide treffen. Barça voegde zich woensdag tegen koste van Olympique Lyon (5-1) bij de laatste acht van het miljardenbal.Na afloop sprak Messi onder andere over Ronaldo, die Juventus persoonlijk met een hattrick langs Atlético Madrid leidde. "Dat was indrukwekkend", citeert Marca de maker van twee Barça doelpunten tegen Lyon. "Ik dacht dat Atlético sterker aan het worden was, maar Ronaldo kende een magische avond."

Messi beleefde met Barcelona een vrij eenvoudige avond. Na de 0-0 in Frankrijk was de 5-1 van woensdagavond ruim voldoende. Alleen toen na een uur de 2-1 viel, moest Barça eventjes bij de les zijn. "We maakten het ons even moeilijk, tot die goal hadden ze geen enkele kans. Gelukkig werd het snel 3-1."

En dus gaat Barcelona vrijdag in de koker voor de kwartfinale. "Alle tegenstanders zijn lastig. Ajax is bijvoorbeeld een team met jonge spelers dat voor niemand bang is. We moeten ons voorbereiden op het moeilijkste."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 18 augustus 2019

  2. zaterdag 17 augustus 2019

  3. vrijdag 16 augustus 2019