Ook in cruciale return toont Klopp vertrouwen in Wijnaldum

13 maart 2019, 20:24   Bijgewerkt: 13 maart 2019, 21:24

Ook tegen Bayern München doet Jürgen Klopp een beroep op Georginio Wijnaldum. De Duitser rouleert veel op het middenveld, maar Wijnaldum ontspringt telkens de stoelendans en staat hij in de Champions League voor de achtste keer dit seizoen in de basis. Wijnaldum vormt in de return van de achtste finale in de Champions League de middelste linie met Jordan Henderson en James Milner. Vanzelfsprekend speelt Virgil van Dijk in het hart van de defensie.

In het heenduel speelde Naby Keïta nog in plaats van Milner, maar de middenvelder uit Guinee kampt met een blessure. Fabinho, Adam Lallana en Xherdan Shaqiri zijn de middenvelders die woensdagavond op de bank zitten. Naast Milner voor Keïta kent de opstelling van Liverpool geen wijzigingen ten opzichte van het treffen op Anfield.

Bayern München

Bayern München moet het stellen zonder de geschorsten Thomas Müller en Joshua Kimmich. De al langer geblesseerde Arjen Robben is ook niet van de partij. Voor Kimmich speelt Rafinha. Tevens geeft Niko Kovac de voorkeur aan Franck Ribéry, wat ten koste gaat van Kingsley Coman.

Opstellingen

Bayern München: Neuer; Rafinha, Süle, Hummels, Alaba; Thiago, Javi Martínez, Rodríguez; Gnabry, Ribéry, Lewandowski

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Henderson, Milner, Wijnaldum; Salah, Firmino, Mané

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen