Neymar moet mogelijk boeten voor boze teksten op Instagram

13 maart 2019, 15:11

Neymar moet mogelijk vrezen voor een schorsing van de UEFA. Na de uitschakeling van Paris Saint-Germain in de Champions League ging de geblesseerde Braziliaan los over Damir Skomina, de scheidsrechter van dienst, en moet daar mogelijk voor boeten. De Europese voetbalbond is namelijk een onderzoek gestart naar diens uitingen.

Vanaf de zijkant zag Neymar hoe Manchester United een zeer discutabele penalty kreeg na zeer ongelukkig hands van Presnel Kimpembe. Omdat Marcus Rashford die vervolgens benutte, werd Paris Saint-Germain uit de Champions League gespeeld door United. Vervolgens ging Neymar op Instagram helemaal los op de arbiter.

"Dit was geen strafschop en geen hands." Volgens Neymar raakte de bal de rug van Kimpembe en hoewel dat feitelijk gezien niet klopte, was de penalty wél discutabel. "Go f*ck yourself", was de laatste boodschap van Neymar via het desbetreffende sociale medium.

Mogelijk krijgt het vervolg dus nog een staartje, aangezien de UEFA niet gediend is van deze uitspraken. Trainer Thomas Tuchel nam het na het duel wel op voor zijn pupil. "Je ziet hoe geëmotioneerd hij is en hoe hij meeleeft met de ploeg. Hij wil ons helpen. Dit moet je niet te serieus nemen, dit is snel getikt op een smartphone", zei de coach destijds na de wedstrijd. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen