Allegri kan niks met kritiek en looft Cristiano Ronaldo, fans én Can

13 maart 2019, 09:17

Massimiliano Allegri heeft na de 3-0 overwinning op Atlético Madrid flink van zich afgebeten in de Italiaanse media. Volgens hen zou de coach serieus onder druk liggen in Turijn en daar wilde de trainer even mee afrekenen na de galavoorstelling in de Champions League. "We hebben in vijf jaar tijd vier titels gepakt, twee keer de Champions League-finale gehaald en vier keer de Coppa Italia gepakt", liet hij optekenen.

"Wat moet ik dus nog meer doen", vroeg hij zich hardop af na de 3-0 zege over de aanhoudende kritiek. Juventus zou de coach na dit seizoen willen vervangen, zo deden de geruchten de ronde. Ook ging Allegri uiteraard in op de overwinning. "We speelden niet perfect, maar wel heel geconcentreerd. Ik denk dat we alle voetballiefhebbers een geweldige avond hebben bezorgd."

Ook had de coach logischerwijs mooie woorden over voor zijn pupil Cristiano Ronaldo. "Hij heeft het wederom erg goed gedaan. Maar iedereen heeft zijn steentje bijgedragen aan het succes tegen Atlético Madrid. Ook de fans, die zorgden voor een geweldige sfeer", oordeelde Allegri, die Juventus niet de grote favoriet vindt voor de zege in de Champions League.

"We zijn een van de kanshebbers", bleef hij nuchter, nadat hem werd gevraagd naar de uitschakeling van Real Madrid en Paris Saint-Germain. Verder had hij ook nog mooie woorden over voor Emre Can, die als extra verdediger speelde als de backs mee opkwamen. "Hij verdedigde heel sterk en liet zien over een goed karakter te beschikken. Dit was zijn beste optreden sinds hij bij Juventus is."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen