Lijnders op zijn hoede voor een steeds sterker wordend Bayern

13 maart 2019, 08:58

Pepijn Lijnders vindt dat Liverpool twee weken geleden op Anfield met het 0-0 gelijkspel een goed resultaat heeft geboekt voor de return tegen Bayern München in de Champions League. Toch is de Nederlandse assistent-coach van The Reds op zijn hoede voor Der Rekordmeister. "Bayern is een ploeg die steeds beter in z'n vel komt te zitten", vindt hij.

Dat vertelt hij tegenover de NOS. Omdat het heenduel doelpuntloos eindigde (0-0), zit Liverpool bij een uitdoelpunt al snel goed. Toch waakt Lijnders voor de kwaliteiten van de thuisploeg. "Ze hebben enorm veel kwaliteit en alle elf spelers kunnen de beslissende laatste pass geven. Zelfs keeper Manuel Neuer kan dat. We moeten agressief spelen, lef tonen en ze vanuit alle richtingen onder druk zetten."

Virgil van Dijk ("Een echte leider") en Georginio Wijnaldum zullen woensdagavond ongetwijfeld in de basis staan in München voor de return. Lijnders: "Gini kan én hoog drukzetten, én de eigen zestien verdedigen én hij kan bij de eigen zestien de bal halen om een man meer te creëren op het middenveld", looft Lijnders de Nederlandse middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen