Gisteren gemist: Ronaldo de Juventus-held, Man City imponeert

13 maart 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 12 maart.

Ajax verliest na penalty's van Lyon en ligt uit Youth League

Het Europese avontuur van Ajax Onder-19 is op sneue wijze ten einde gekomen. De ploeg van John Heitinga moest na strafschoppen het hoofd buigen voor Olympique Lyon in de achtste finales. Na negentig minuten stond er een 2-2 stand op het bord, waarna Lyon de penaltyserie met 6-5 won.

KNVB start onderzoek naar veldbestorming van Willem II-fans

De aanklager betaald voetbal van de KNVB stelt een onderzoek in naar de veldbestorming van de Willem II-fans na afloop van de bekerwedstrijd tegen AZ die na penalty's gewonnen werd. Veel dolblije fans van Willem II betraden het veld en dat leverde prachtige beelden op, maar het krijgt mogelijk dus nog een staartje.

Lozano en Gutiérrez opgenomen in de Mexicaanse selectie

Hirving Lozano en Érick Gutiérrez zijn opgenomen in de Mexicaanse selectie voor de aanstaande interlands. Beide PSV-spelers gaan zich met hun land opmaken voor de oefeninterlands tegen Chili en Paraguay.

Feyenoord-fans overwegen lege Kuip als statement naar KNVB

Fans van Feyenoord zijn niet te spreken over het feit dat de tuchtcommissie van de KNVB vasthoudt aan de strafeis van de aanklager betaald voetbal. Feyenoord kreeg maandag te horen dat Vak S op 4 april leeg moet blijven blijven tegen sc Heerenveen. Een slecht besluit, vindt de Supportersraad.

Man City vernedert dramatisch Schalke in doelpuntenfestival

Manchester City heeft op kinderlijk eenvoudige wijze afgerekend met Schalke 04. Jeffrey Bruma veroorzaakte in de eerste helft een penalty, waaruit Sergio Agüero met een panenka de openingstreffer maakte. Het was de opmaat voor een rampzalige prestatie van Schalke 04, dat City uiteindelijk verder uit zag lopen naar een simpele 7-0 overwinning.

Geweldige Ronaldo loodst Juventus langs Atlético Madrid

Juventus heeft zich ten koste van Atlético Madrid geplaatst voor de kwartfinale van de Champions League. De koploper van de Serie A maakte de 2-0 nederlaag in Madrid goed door in Turijn met 3-0 te winnen in een zinderend duel. Cristiano Ronaldo was de grote man met drie doelpunten en houdt zodoende zicht op een nieuwe eindzege in het kampioenenbal.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen