Lacazette kan door inkorten schorsing spelen tegen Rennes

12 maart 2019, 17:42

Goed nieuws voor Arsenal in aanloop naar de return tegen Stade Rennes in de Europa League. Alexandre Lacazette moest door een schorsing het duel van aanstaande donderdag missen, maar heeft positief nieuws gekregen van de UEFA. Zijn schorsing is teruggebracht van drie duels naar twee wedstrijden, waardoor hij donderdag kan spelen.

De Fransman kreeg rood in de eerste wedstrijd tegen BATE Borisov vanwege een elleboogstoot. Hij kreeg drie duels schorsing en miste dus de return tegen BATE en de eerste wedstrijd tegen Rennes. Donderdag zou hij dus zijn laatste wedstrijd schorsing uitzitten, maar door het nieuws van de UEFA kan hij alsnog spelen. Dat heeft de Europese bond dinsdag laten weten aan Arsenal. De Engelse ploeg ging in beroep tegen de straf en dat heeft dus succes opgeleverd.

De Engelsen kunnen de impulsen van Lacazette, die in deze Europa League-campagne twee keer scoorde, goed gebruiken. De ploeg moet donderdag in de return van de achtste finales een 3-1 nederlaag zien weg te poetsen om de kwartfinale te bereiken.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen