Bakker wil hogerop dan Emmen: "Ik heb ook ambities"

12 maart 2019, 16:56

Nick Bakker is bezig aan zijn eerste seizoen in de Eredivisie met FC Emmen en maakt met zijn club een prima jaar door. De 26-jarige Groninger voelt dat hij zich goed ontwikkelt in de Eredivisie en hoopt na het seizoen een mooie stap te maken.

Bakker, die eerder bij FC Groningen speelde, beschikt over een aflopend contract bij Emmen. De kans dat hij die verbintenis gaat verlengen, lijkt niet heel groot. "Ik wil Emmen niet tekort doen. Ik ben zeer dankbaar voor wat ze mij hebben gegeven", zegt Bakker tegen RTV Drenthe. "Het zou niet erg zijn hier te blijven, maar ik heb ook ambities. Ik zou graag een volgende stap in mijn carrière willen maken."

Emmen staat momenteel zestiende en moet dus nog een plaats stijgen om directe handhaving te bewerkstelligen. "Voor mezelf is het belangrijk dat ik constant en goed blijf presteren", weet de centrumverdediger. "Voor het team, maar ook de club en omgeving, is het heel belangrijk dat we erin blijven. Het is aan ons om in de laatste tien wedstrijden de mensen terug te geven wat ze verdienen en dat is in de Eredivisie blijven."

Bakker speelde dit seizoen tot dusver 24 Eredivisie-duels, waarin hij één keer scoorde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen