Klopp: "We zullen exceptioneel moeten zijn tegen Bayern"

12 maart 2019, 15:43

Voorafgaand aan het tweeluik met Bayern München werd Liverpool door velen als de favoriet gezien, maar door de 0-0 remise in Liverpool lijkt dat nu toch iets anders te liggen. Bayern heeft woensdag aan een zege genoeg en steekt bovendien in goede vorm, weet Jürgen Klopp.

Bayern kwam afgelopen weekend aan kop in de Bundesliga en won de laatste vijf competitieduels. "Ze zitten nu in een betere fase", zegt Klopp op de clubwebsite. "Ze winnen hun wedstrijden makkelijk en staan weer bovenaan. Ik vind dat wel een goede zaak, omdat het aangeeft dat Bayern echt heel sterk is. Dat wisten wij al. Normaliter zijn wij sterk genoeg om goed partij te bieden."

Virgil van Dijk miste het heenduel op Anfield Road (0-0), maar is woensdag wel inzetbaar. Dat is een opsteker voor Klopp, die het maximale vraagt van zijn selectie. "Bayern is een heel sterke ploeg, maar als wij goed spelen kunnen we exceptioneel zijn. Dat zullen we ook moeten zijn. Als het een speciale avond wordt, hebben we een goede kans om de volgende ronde te halen", aldus de oud-trainer van Borussia Dortmund.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen