Feyenoord verwelkomt Vermeer en Vilhena op trainingsveld

12 maart 2019, 14:36

Feyenoord lijkt snel weer een beroep te kunnen doen op Kenneth Vermeer en Tonny Vilhena. De doelman en middenvelder ontbraken afgelopen weekend tegen Vitesse (1-1) in de wedstrijdselectie, maar stonden dinsdag weer op het trainingsveld. De terugkeer van het duo betekent waarschijnlijk ook goed nieuws voor Oranje.

Vermeer, die door de langdurige blessure van Justin Bijlow weer een kans heeft gekregen bij Feyenoord, raakte in het thuisduel met FC Emmen (4-0) geblesseerd. De ervaren doelman leek op tijd hersteld voor de uitwedstrijd tegen Vitesse, maar moest de wedstrijd toch aan zich voorbij laten gaan. Vilhena deed ook niet mee in Arnhem. Hij had last van een lichte blessure en werd vervangen door Orkun Kökcü.

De terugkeer van het tweetal betekent dat bondscoach Ronald Koeman ook wat meer te kiezen heeft. Zowel Vermeer als Vilhena werd opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal. Komende vrijdag maakt Koeman zijn definitieve selectie bekend. Een dag later speelt Feyenoord tegen Willem II de laatste wedstrijd voor de interlandperiode.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen