'Real Madrid pakt door en meldt zich voor Hazard'

'Real Madrid pakt door en meldt zich voor Hazard'

12 maart 2019 – Hij wordt al jaren in verband gebracht met een overgang naar Real Madrid, maar Eden Hazard staat nog altijd onder contract bij Chelsea. Daar komt komende zomer mogelijk verandering, want De Koninklijke heeft zich officieel gemeld voor de Belgische aanvaller. Dat meldt althans het doorgaans goed geïnformeerde Het Laatste Nieuws.Chelsea zal Hazard niet zonder slag of stoot laten vertrekken, maar Real Madrid zal vermoedelijk ver willen gaan om de Belg aan te trekken. De Madrilenen namen afgelopen zomer afscheid van Cristiano Ronaldo en het vertrek van de sterspeler werd niet adequaat opgevangen. Tel daarbij het dramatisch verlopen seizoen op, wat de roep om een nieuwe Galáctico alleen maar groter maakt in de Spaanse hoofdstad.

Hazard lijkt het ideale doelwit van Real Madrid, dat maandag enigszins onverwacht de terugkeer van Zinédine Zidane wereldkundig maakte. De 28-jarige aanvaller heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij graag de overstap naar de Madrileense club maakt. Hazard beschikt daarnaast over een contract dat in de zomer van 2020 afloopt, waardoor de Belg enigszins betaalbaar is.

De komst van Zidane zou volgens het Belgische medium de vertrekwens van Hazard alleen maar hebben versterkt. De voormalig voetballer is het jeugdidool van de behendige aanvaller, die bezig is aan zijn zevende seizoen in dienst van Chelsea.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 20 september 2020

  2. zaterdag 19 september 2020