Schuurs wanhoopt niet en wil volgend jaar kans pakken bij Ajax

11 maart 2019, 23:41

Perr Schuurs maakt nog maar mondjesmaat minuten in het eerste elftal van Ajax, maar de jonge verdediger vindt dat niet heel verrassend. De deze zomer van Fortuna Sittard overgekomen tiener hoopt volgend jaar voor zijn kans te gaan in de Johan Cruijff Arena.

De Limburger maakt vooralsnog bijna louter zijn minuten in Jong Ajax. Ook maandagavond stond hij centraal achterin tegen Jong AZ (1-1). Schuurs geeft bij FOX Sports aan dat hij zich geen zorgen maakt over zijn toekomst in Ajax 1. "Ik train gewoon dagelijks mee, ben er zo een paar wedstrijden bij. Uiteindelijk wil ik volgend jaar wel voor mijn kans gaan", klonk het na afloop. Over zijn ontwikkeling is Schuurs wel tevreden. "Ik ben overal beter in geworden."

Met concurrenten als Matthijs de Ligt, Daley Blind, Lisandro Magállan en eventueel nog Frenkie de Jong en Joël Veltman, vindt Schuurs het geen schande om in Jong Ajax te spelen. "Als je kijkt naar onze selectie en wie we allemaal hebben, en dat wist ik vooraf natuurlijk ook, is dat ook logisch en dan moet je ook realistisch blijven."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen