Ten Hag trots na Braziliaanse oproep voor 'straatvoetballer' Neres

11 maart 2019, 23:20

Erik ten Hag heeft zich lovend uitgelaten over David Neres. De trainer van Ajax is 'supertrots' op de vleugelaanvaller, die voor het eerst is opgeroepen voor de Braziliaanse ploeg. Volgens de coach heeft hij dat te danken aan zijn goede prestaties in de Eredivisie en Champions League.

In gesprek met Ajax TV legt Ten Hag uit waarom hij zo trots is op de Neres' uitverkiezing. "Want dat is niet niks. Ze hebben zoveel goede voetballers daar in Brazilië. Als je daar dan voor wordt uitgenodigd, dan is dat heel erg bijzonder."

Neres was de afgelopen week op schot. Hij maakte er twee tegen Fortuna Sittard en trof in Santiago Bernabéu doel in de historische wedstrijd tegen Real Madrid. Zijn goals tegen de Limburgers leverden hem bij FCUpdate.nl al de uitverkiezing tot Speler van de Week op.

En dat terwijl Neres in de winter nog leek te vertrekken naar China, waar Ajax ruim veertig miljoen voor hem kon vangen. Tot genoegdoening van Ten Hag bleef de aanvaller echter in Amsterdam. "Hij is een absolute liefhebber en een overlever. Een straatvoetballer die leeft van goals en assists."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen