Immers en ADO Den Haag verwachten spoedig witte rook

11 maart 2019, 19:39

ADO Den Haag en Lex Immers lijken binnen afzienbare tijd verder met elkaar te gaan. De club is zeer tevreden over de 32-jarige middenvelder en de gesprekken over contractverlenging bevinden zich in de eindfase. "Ik heb er vertrouwen in."

Aan het begin van dit seizoen werden de eerste gesprekken over een langere verbintenis al gevoerd. De oud-speler van Cardiff City, Club Brugge en Feyenoord wil graag blijven, maar kan ook geen eeuwen blijven wachten op contractnieuws. "Het kan zijn dat ik volgend jaar ergens anders speel. Ik heb nog niet verlengd en ga daar niks over vertellen. We zijn nog in gesprek, het is afwachten", stelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Jeffrey van As, manager voetbalzaken bij ADO, denkt dat er binnenkort witte rook verschijnt. "De gesprekken bevinden zich in een eindfase, daar gaan we uitkomen." Ook de middenvelder zelf heeft al met al een goed gevoel over de gesprekken "Ik ben er nog niet uit met ADO, maar ik heb er vertrouwen in. We zien wel hoe snel we elkaar naderen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen