Bliksemterugkeer Zidane moet dolend Madrid uit het slop trekken

11 maart 2019, 18:31   Bijgewerkt: 11 maart 2019, 19:00

Wat al heel de dag in de lucht hing is maandagavond bevestigd: Zinedine Zidane keert terug bij Real Madrid. De Fransman verliet nog geen tien maanden geleden de Madrileense grootmacht met drie Champions League-titels op zak, maar keert veel eerder dan verwacht terug om de dolende hoofdstedelingen te redden. Hij tekent een contract tot medio 2022 en dat gaat ten koste van voormalig ploegmaat Santiago Solari, die het veld moet ruimen na de pijnlijke Champions League-uitschakeling tegen Ajax.

Een paar dagen geleden zong de naam van Zidane al rond, maar vandaag lieten verschillende Spaanse en Franse media doorschemeren dat een overeenkomst razendsnel beklonken zou worden. Aan het begin van de avond volgde het verlossende bericht dat de negen maanden geleden zelf opgestapte 46-jarige weer terugkeerde naar Santiago Bernabéu.

Zizou won in zijn eerste drie jaar als coach telkens de Champions League, maar pakte ook een landstitel en het WK voor clubs. Dit seizoen ging het onder leiding van Julen Lopetegui en Solari echter dramatisch, want in maart is Real al uitgeschakeld in de beker en Champions League en de titel lijkt een utopie. 

Zaterdag speelt Real het eerste duel onder het tweede Zidane-tijdperk. Dan wacht het thuisduel tegen Celta de Vigo.

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen