Van Dijk voorafgaand aan CL-clash lovend over absente Robben

11 maart 2019, 17:08

Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum staan komende woensdag voor de cruciale return in de Champions League tegen Bayern München. De eerstgenoemde miste het eerste duel met Liverpool op Anfield wegens een schorsing, maar is in Duitsland weer van de partij. Van Dijk ziet dat zijn landgenoot Arjen Robben bij de tegenstander nog altijd niet fit is.

Dat betreurt de verdediger van Liverpool op de website van de UEFA. "Hij is was ongelukkig met zijn blessures, maar hij heeft gedurende zijn loopbaan laten zien hoe goed hij is." Volgens Van Dijk heeft Robben nog steeds heel veel kwaliteit. "Ik heb hem van dichtbij gezien bij de nationale ploeg. Hij is een fantastische professional."

In Engeland wist Robert Lewandowski, mede vanwege de behoudende tactiek van Bayern, niet te scoren. Van Dijk is op zijn hoede voor de Poolse spits. "Je moet de kwaliteiten van iedere spits die tegenover je hebt staan kennen. Spitsen als Lewandowski moet je geen enkele mogelijkheid geven, want ze zullen je afstraffen en scoren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen