'Zinedine Zidane staat op het punt terug te keren bij Real Madrid'

11 maart 2019, 15:32   Bijgewerkt: 11 maart 2019, 18:32

Een officiële bevestiging ontbreekt vooralsnog, maar Spaanse, Franse én Italiaanse media denken zeker te weten dat Zinedine Zidane op korte termijn terugkeert bij Real Madrid. Santiago Solari, de zittende trainer, zou maandag nog ontslagen worden door De Koninklijke. Kort daarna moet de komst van Zidane wereldkundig worden gemaakt.

Door de recente resultaten werd de voorbije dagen flink gespeculeerd over het ontslag van Solari als trainer van Real Madrid. De Argentijnse oefenmeester werd in oktober aangesteld als opvolger van de ontslagen Julen Lopetegui. Hoewel onder Solari tekenen van herstel zichtbaar waren, ging de afgelopen twee weken bijna alles mis wat mis kon gaan: Real Madrid werd uitgeschakeld in Copa del Rey, greep naast een laatste kans om mee te doen in de titelrace en werd door Ajax uit de Champions League gekegeld.

Het is nog geen jaar geleden dat Zidane vertrok als hoofdtrainer van Real Madrid. De Fransman was van mening dat de club verandering nodig had om te blijven winnen. De verandering kwam er, maar heeft voor een averechts effect gezorgd. De Madrilenen namen afgelopen zomer naast Zidane ook afscheid van sterspeler Cristiano Ronaldo, die eveneens een enorm aandeel had in het succes van de club uit de Spaanse hoofdstad.

Zidane won met de Spaanse grootmacht drie keer achter elkaar de Champions League, twee keer het WK voor clubteams, twee keer de Super Cup, één keer de Spaanse landstitel en eenmaal de Supercopa. Naast de Fransman werd ook oud-trainer José Mourinho na het debacle tegen Ajax genoemd als mogelijke opvolger van Solari.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen