Ramos beantwoordt via Twitter prangende vragen

11 maart 2019, 13:45   Bijgewerkt: 11 maart 2019, 14:02

Sergio Ramos heeft via Twitter duidelijkheid verschaft over een aantal kwesties die rond zijn persoon spelen. De ervaren verdediger erkent dat De Koninklijke door een diep dal gaat en wil in deze periode niet weglopen van zijn verantwoordelijkheid. Om bepaalde geruchten te doen verstommen, geeft Ramos antwoord op een paar prangende vragen.

De aanvoerder van Real Madrid begint met beantwoorden van een vraag over de gele kaart die hij in de heenwedstrijd van de achtste finale van de Champions League tegen Ajax ontving. Daardoor miste hij het returnduel, waarin de Madrilenen met 1-4 aan de broek kregen. "Was de gele kaart in Amsterdam een fout? Het was absoluut een fout en ik neem tweehonderd procent mijn verantwoordelijkheid", aldus Ramos.

"Waarom ik beelden heb laten opnemen voor een documentaire? Er zijn bepaalde afspraken gemaakt en het is nooit in mij opgekomen dat de wedstrijd zo zou verlopen. Naarmate de wedstrijd vorderde werden de opnames teruggeschroefd", gaat hij verder. "Heb ik in de kleedkamer een discussie gehad met de voorzitter? Kleedkamerproblemen worden altijd besproken en opgelost in de kleedkamer zelf. Er zijn geen problemen en iedereen heeft hetzelfde belang: Real Madrid."

Ramos ontkent verder dat hij zijn teamgenoten heeft bekritiseerd. "We zijn altijd met elkaar in gesprek en motiveren elkaar op een constructieve manier", vervolgt Ramos, die ook een confrontatie met Marcelo ontkent. "We geven altijd onze mening tijdens de training, dat hoort bij werken onder druk. Maar dat is slechts een anekdote van dingen die dagelijks gebeuren. Marcelo is als een broer voor me."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen