Spoorboekje: Ajax O19 in Youth League en Juventus wil revanche

12 maart 2019, 07:23

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 12 maart.

Voetbal op tv

Olympique Lyon O19 - Ajax O19 (16.00 uur)

Een week na de knappe prestatie van het grote Ajax, mag ook het beloftenteam aan de bak in de Youth League. De ploeg van John Heitinga reist met de 'routiniers' af naar Frankrijk, want onder andere de ervaren Ché Nunnely, Jasper ter Heide, Nicolas Kühn en Victor Jensen zijn opgenomen in de wedstrijdselectie. Kan het beloftenteam van de Amsterdammers ook hoge ogen gooien?

Dijon - Paris Saint-Germain (19.00 uur)

De nummer achttien tegen de koploper in de Ligue 1. Na de enorme klap van tegen Manchester United moet PSG aantonen dat het de tik goed verwerkt heeft. Eind februari werd er nog simpel afgerekend met Dijon in de Coupe de France (3-0), blijft ook ditmaal de schade beperkt, haalt PSG ouderwets uit of kan Dijon profiteren van de klap die United uitdeelde?

Juventus - Atlético Madrid (21.00 uur)

Na de knappe comeback van Ajax flikte vorige week ook Manchester United het om een forse achterstand nog om te draaien. Krijgen we in Turijn een derde ommekeer te zien? Als het aan Cristiano Ronaldo ligt in elk geval wel, zo liet de Portugees zelfverzekerd weten. Atlético Madrid kampt wel met wat defensieve problemen, al keerde Diego Godín wel terug in de selectie. Lucés Hernandez en Filipe Luís zijn niet present in Italië. 

Voetbal op tv

21.00 uur: Manchester City – Schalke 04, Ziggo Sport, live verslag van het Champions League-duel

21.00 uur: Juventus – Atlético Madrid, Veronica, live verslag van het Champions League-duel

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen