'Ajax heeft belangstelling voor Emmen-doelman Scherpen'

11 maart 2019, 11:29

Een opvallend bericht uit Emmen: Ajax zou interesse hebben in Kjell Scherpen. De jonge keeper van de plaatselijke FC heeft nog een contract tot en met 2020 in Drenthe, maar kan dus mogelijk naar Amsterdam. Ook zouden meerdere Engelse clubs interesse hebben, zo schrijft het Dagblad van het Noorden.

Dat doet het medium op basis van bronnen, die beweren dat Scherpen zelfs al een informeel akkoord heeft bereikt met Ajax. Dat wordt overigens wel ontkend door de zaakwaarnemer van de jonge goalie. "Hij doet het goed, dus het zou gek zijn als dat niet opvalt bij grotere clubs. Maar hij is absoluut niet rond met Ajax. Als ze Kjell willen overnemen, moeten ze bovendien eerst langs FC Emmen", aldus belangenbehartiger Edwin Olde Riekerink. 

FC Emmen laat aan DvhN weten dat de club nog niet om tafel heeft gezeten met Ajax. "Maar als clubs zich melden voor spelers - en dat zijn er een aantal in Kjells geval - geven wij doorgaans toestemming om informeel met ze te praten. Een geïnteresseerde club wil tenslotte polsen of de speler in kwestie überhaupt open staat voor een overgang", legt voorzitter en interim-directeur Ronald Lubbers uit.

Hoewel FC Emmen al meermaals heeft aangegeven de keeper een langer contract te willen aanbieden, is dat er – mede door de trieste privé-omstandigheden van Scherpen – nog niet van gekomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen