NAC Breda-spelers snappen timing transferverzoek Mets niet

NAC Breda-spelers snappen timing transferverzoek Mets niet

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

11 maart 2019 – Bij NAC Breda is er met zeer veel verbazing gereageerd op de actie van Karol Mets. De verdediger diende in een sowieso al zeer onrustige periode doodleuk een transferverzoek in bij de hekkensluiter van de Eredivisie, iets waar zijn ploeggenoten niet bepaald blij mee waren. "Ik kan dat niet begrijpen. Helemaal niet in de situatie waarin wij verkeren. Ik zou het subtieler oplossen", aldus Pele van Anholt.

Dat vertelde hij tegenover BN/De Stem over de actie van zijn ploeggenoot. "Als je het doet, dan na de wedstrijd of wachten tot het einde van de competitie. In deze situatie hebben we iedereen kneiterhard nodig", vindt de vleugelverdediger, die bijval krijgt van middenvelder Gianluca Nijholt.

"Natuurlijk steunen wij de trainer hierin. Een dag voor de wedstrijd een transferverzoek indienen, heb ik nog nooit meegemaakt in twaalf jaar betaald voetbal", aldus Nijholt, over de actie van Mets, die daardoor net als vorige week niet bij de wedstrijdselectie zat van NAC Breda. 

Lees ook: Meer heibel bij NAC Breda: Mets van training gestuurd

Reacties

gerelateerd