Na dit seizoen transfervrije Van der Hart hoorde nog niks van PEC

11 maart 2019, 08:16

Mickey van der Hart maakt een goed seizoen door bij PEC Zwolle en is onder Jaap Stam de vaste eerste keuze, toch kan het zomaar zijn dat hij volgend seizoen ergens anders speelt. De doelman heeft een aflopend contract in Overijssel en hoorde nog niets van zijn huidige werkgever. "Dat PEC nog niets heeft laten horen, verrast me wel een beetje."

Dat vertelt de goalie tegenover De Stentor. Vervelend vindt hij zijn transfervrije status echter niet. "Heerlijk, die luxe", stelt Van der Hart, die naast van PEC Zwolle ook van andere clubs nog niets hoorde. "Ik me ook voorstellen dat PEC de balans opmaakt en misschien wil wachten op de nieuwe trainer. Ik sta er nog steeds open voor, al houd ik me er verder amper mee bezig. Dat komt vanzelf wel."

Zondag liet Van der Hart tegen AZ niet voor de eerste keer dit seizoen zien een prima sluitpost te zijn – zeker nadat hij in voorgaande jaren nog regelmatig een foutje maakte. "Ik heb meer goede wedstrijden gekeept, maar ik denk wel dat dit mijn beste was dit seizoen, ja", aldus Van der Hart. "Daar zag het in de eerste helft nog niet naar uit. Ik had weinig te doen. Ik merkte dat AZ niet wist wat het met ons aanmoest. Na rust werden zij steeds sterker. Het gelijkspel is dan ook terecht."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen