Breukers trekt boetekleed aan na snelle dubbele gele kaart

10 maart 2019, 18:23

Tim Breukers was zondag de schlemiel bij Heracles Almelo. De aanvoerder van de Heraclieden liet zijn team in de steek door aan het einde van de eerste helft van het uitduel met FC Emmen twee gele kaarten te pakken. Op dat moment leidde Heracles met 0-1.

Na de rode kaart van Breukers lukte het Heracles lang om de voorsprong te verdedigen, maar vlak voor tijd viel de 1-1 alsnog. "Binnen twee à drie minuten kreeg ik de gele kaarten. Bij de eerste gele kaart gebeurt mijns inziens niks. Hij valt naar de grond en de scheidsrechter vond het dusdanig zwaar dat hij geel trok. Ik draaide en dat kan ik moeilijk met mijn handen langs mijn lichaam doen. Op borsthoogte raak ik hem en hij grijpt naar zijn gezicht", beschrijft Breukers de overtreding waarvoor hij het eerste geel kreeg in gesprek met de NOS.

Niet veel later kreeg Breukers wederom geel. "Bij de tweede situatie dacht ik voor mijn man te kunnen komen. Het was niet slim om het risico te lopen om er met rood af te gaan. Dat gebeurt wel, dus dat ik mezelf kwalijk nemen", aldus de verdediger, die zijn team complimenten uitdeelt voor de tweede helft. "Het team heeft keihard gevochten. Het is zuur dat zo laat de goal nog valt, maar gelukkig hebben we een punt over de streep getrokken."

Lees ook: Glas half vol voor Wormuth: "We hadden ook kunnen verliezen"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen