Van den Brom vond eerste helft AZ 'een van de slechtsten dit jaar'

10 maart 2019, 15:20

AZ-trainer John van den Brom was geenszins te spreken over het optreden van zijn ploeg in de eerste helft tegen PEC Zwolle. Hij vond dat het aan keeper Marco Bizot was te danken dat AZ met 0-0 de kleedkamers in ging in Overijssel. "Deze komt in het lijstje van de slechtste eerste helften van dit seizoen."

Dat zei de coach tegenover FOX Sports na de doelpuntloze remise met PEC Zwolle. "Ik heb in de rust aan gegeven dat iedereen tien minuten de tijd had om zich te herstellen van de slechte eerste helft", aldus Van den Brom, die niet wisselde in de pauze en überhaupt helemaal niet. "In de tweede helft waren we beter aan de bal en keept Mickey heel goed. Hij pakt twee honderd procent kansen van ons."

En dus waren de keepers volgens de oefenmeester de mannen van de wedstrijd, waarin AZ niet wist te winnen en - mits Feyenoord wint bij Vitesse - een deuk oploop in de strijd om plek drie. "Maar het was te weinig om deze wedstrijd te winnen", zei de realistische coach. "Dat had in de tweede helft wel gekund, maar in de eerste helft mochten we blij zijn met 0-0."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen