Spoorboekje: AS Roma begint onder Ranieri aan nieuw hoofdstuk

11 maart 2019, 07:00   Bijgewerkt: 10 maart 2019, 21:58

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 11 maart.

Specials

ErediVisie

Het weekend zit er weer op en er gebeurde weer het nodige op de Nederlandse velden. In onze vaste rubriek ErediVisie blikken we terug op de reilen en zeilen van het Eredivisie-voetbal. Wat viel er allemaal op?

Wedstrijden

Fortuna Düsseldorf - Eintracht Frankfurt (20.30 uur)

Jonathan de Guzman en Jetro Willems beleven een uitstekend seizoen met Eintracht Frankfurt. De club staat vijfde in de Bundesliga, is nog actief in de Europa League en verloor sinds de winterstop geen enkel duel. Tegen Fortuna Düsseldorf moet er weer gewonnen worden, al wil die ploeg nog weleens voor een verrassing zorgen. Afgelopen week droogden ze Schalke 04 af en ze bezorgden Borussia Dortmund de eerste Bundesliga-nederlaag dit seizoen.

AS Roma - Empoli (20.30 uur)

Justin Kluivert en Rick Karsdorp staan voor het eerst onder leiding van Claudio Ranieri. De begin deze maand bij Fulham ontslagen coach moet de dolende Romeinen uit het slop trekken. In de Serie A kan de nummer vijf in ieder geval een goede start maken als het Empoli in eigen huis weet te verslaan. Wordt het een droomdebuut?

Benfica - Belenenses (21.15 uur)

Het is razend spannend in de top van de Portugese competitie. Porto en Benfica lijken uit te maken wie aan het eind van het seizoen de titel pakt. Benfica won eerder deze maand de topper bij Porto en blijft koploper als het weet te winnen ben Belenenses.

Voetbal op tv

20.30 uur: Jong AZ - Jong Ajax, FOX Sports 1, live verslag van het duel in de Eerste Divisie

20.30 uur: Fortuna Düsseldorf - Eintracht Frankfurt, FOX Sports 4, liveverslag van het Bundesliga-duel

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, talkshow over het afgelopen voetbalweekend

20.30 uur: AS Roma - Empoli, Ziggo Sport, live verslag van het Serie A-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen