Driessen vervangt Steijn en wint: "Was met Maurice ook gelukt"

10 maart 2019, 12:37

Niet Maurice Steijn, maar Jay Driessen was zaterdagavond de eindverantwoordelijke op de bank bij VVV-Venlo. Steijn zat ziek thuis, maar zag onder de lakens dat zijn ploeg wel met 1-0 won van Excelsior. Driessen is na afloop tevreden over het resultaat, maar erkent dat het moeilijk was tegen de Kralingers.

In gesprek met FOX Sports laat Driessen zijn licht schijnen over het duel in De Koel. Volgens hem maakte de coach op de bank geen verschil wat betreft de minieme overwinning. "Dat was ook met Maurice gelukt. We hebben net even contact gehad en hij was vrij onrustig tijdens de laatste minuten, maar dat waren wij ook op de bank."

Ondanks de overwinning geeft Driessen toe dat Excelsior recht had op een resultaat. "We hebben het moeilijk gehad. Over en weer waren er kansjes. De tweede helft was Excelsior de betere ploeg." Hoewel Jonathan Opoku met een kopbal het enige doelpunt liet noteren, was Lars Unnerstall wederom de beste man op de kunstgrasmat. Driessen is dolblij met de Duitse doelverdediger. "Als je ziet wat voor reddingen hij af en toe pakt, dan trekt hij de overwinningen wel over de streep."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen