In genade aangenomen Rosheuvel niet blij met bijrol bij NAC

10 maart 2019, 09:44   Bijgewerkt: 10 maart 2019, 15:58

Mikhail Rosheuvel is niet blij met zijn plek op de bank bij NAC Breda. De vleugelspeler is na zijn disciplinaire schorsing onder leiding van Mitchell van der Gaag zijn basisplaats kwijt en de coach geeft aan dat Rosheuvels reservebeurten ook bedoeld zijn om hem te prikkelen.

De aanvaller van de hekkensluiter werd vorige maand door Van der Gaag buiten de selectie gezet en nadat hij weer in genade is genomen, begint hij louter vanaf de bank. "Dat ben ik zeker niet gewend", geeft Rosheuvel aan bij Omroep Brabant. "Het is ook niet leuk en daar baal ik ook van." Volgens Rosheuvel is hij wel degelijk bruikbaar voor zijn ploeg. "Ik heb dit seizoen bewezen met goals en assists van waarde te kunnen zijn."

Voor coach Van der Gaag is het na de 2-0 nederlaag bij PSV vrij simpel. Hij geeft de voorkeur aan andere spelers. "Aan de andere kant moet het voor Mikhail ook prikkelen dat anderen wel spelen. Verder kan het volgende week anders zijn, maar jongens die op zijn plaats kunnen spelen, krijgen ook een kans."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen