De Jong baalt flink van dramatische start De Graafschap

10 maart 2019, 08:50

Henk de Jong is behoorlijk ontevreden met de openingsfase van zijn ploeg De Graafschap op bezoek bij Willem II. De Doetinchemmers verloren in Tilburg met 3-2 en de coach wijdt de nederlaag vooral aan de slechte openingsfase.

Het viel de coach vies tegen dat zijn ploeg na 22 minuten al op een 2-0 achterstand stond. "Ik meende dat we een stukje verder waren. En daarna komen we terug in de wedstrijd en zie je dat het daadwerkelijk een wedstrijd wordt", was De Jongs uitleg bij FOX Sports. Hij wijdt de openingsfase ook voor een deel aan de omstandigheden "Het is een slecht veld om op te spelen, want het was geen plaats voor goed voetbal. Gelukkig liet Willem II ons in leven."

Uiteindelijk zag De Jong dat zijn ploeg nog terugkwam tot 3-2, maar dat er geluk ontbrak om een puntje af te snoepen in Brabant. "Zij hadden veel meer kansen, dat zie ik ook wel." In de slotfase schreeuwde De Graafschap nog om een pingel, toen stormram Ted van de Pavert naar de grond ging in het Tilburgse strafschopgebied. De Jong laat zijn mening in het midden. "Het was voor de scheids ook lastig te zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen