Gisteren gemist: PSV klopt NAC, Beugelsdijk voelt zich genaaid

10 maart 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 9 maart.

PSV vergroot gat met Ajax na moeizame zege op NAC Breda

PSV heeft zoals verwacht in eigen huis gewonnen van hekkensluiter NAC Breda. Door een vroege goal van Luuk de Jong leek de koploper een makkelijke avond tegemoet te gaan, maar dat bleek niet het geval. Na meerdere kansen gemist te hebben, maakte Donyell Malen in de slotfase pas de tweede treffer. Door de 2-0 zege is het gat met nummer twee Ajax nu acht punten, al hebben de Amsterdammers nog wel twee wedstrijden tegoed.

Van Bommel stoort zich aan uitvoering PSV en uitfluiten Dumfries

PSV won van NAC Breda (2-0), maar op de uitvoering heeft Mark van Bommel het een en ander aan te merken. Ook baalt de trainer van het uitfluiten van Denzel Dumfries en legt de oefenmeester het briefje aan Daniel Schwaab uit.

Beugelsdijk pakt wéér gele kaart: "Ik voel me zwaar genaaid"

Tom Beugelsdijk is ziek van zijn gele kaart tegen sc Heerenveen. Het is zijn elfde (!) van dit seizoen en dat betekent dat de verdediger van ADO Den Haag wéér geschorst is. Beugelsdijk vindt het onbegrijpelijk dat scheidsrechter Richard Martens hem op de bon slingerde.

Barça komt achterstand te boven in 800ste duel Messi

Lionel Messi heeft zijn 800ste wedstrijd voor FC Barcelona bekroond met een doelpunt, een assist én drie punten. Na een lakse eerste helft nam Barça zaterdagavond na rust afstand van Rayo Vallecano (3-1) en is het klaar voor de return in de Champions League tegen Olympique Lyon.

Sterling gidst Manchester City met hattrick langs Watford

Aan de hand van Raheem Sterling heeft Manchester City de horde Watford succesvol genomen. Dankzij een hattrick van de pijsnelle aanvaller won de lijstaanvoerder met 3-1 van The Hornets, waar Daryl Janmaat de hele wedstrijd meespeelde. City moest in de tweede helft nog een tandje bijschakelen, omdat het voor rust teleurstelde.