Op valreep ontsnapt Keizer met Sporting aan puntenverlies

9 maart 2019, 23:54

Op de valreep heeft Marcel Keizer een zege geboekt met Sporting Portugal. Zonder de geblesseerde Bas Dost zegevierde Sporting op bezoek bij Boavista (1-2). Keizer en consorten mochten niet klagen met de in extra tijd gegeven strafschop.

Sporting kende een slechte start in Estadio do Bessa. Een vrije trap van Boavista werd niet goed weggewerkt en kwam de bal ietwat gelukkig voor de voeten van Neris, die dankbaar binnenwerkte. Sporting herstelde de schade snel. Raphina gaf in de zestien vanaf de achterlijn voor en die voorzet tikte Machado ongelukkig achter zijn eigen doelman.

Tot in de blessuretijd stevende Sporting af op puntenverlies. Omdat Machado opnieuw de fout in ging, pakte de ploeg van Keizer alsnog de volle buit. Machado werkte Raphina met zijn arm naar de grond in het strafschopgebied. Dat resulteerde in een strafschop. Dat leek een zware straf, maar ook na het inschakelen van de VAR bleef arbiter Joao Pedro Pinheiro bij zijn beslissing. Bruno Fernandes ging achter de bal staan en schoot Sporting naar de zege.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen