Beugelsdijk pakt wéér gele kaart: "Ik voel me zwaar genaaid"

Beugelsdijk pakt wéér gele kaart: "Ik voel me zwaar genaaid"

9 maart 2019 – Tom Beugelsdijk is ziek van zijn gele kaart tegen sc Heerenveen. Het is zijn elfde (!) van dit seizoen en dat betekent dat de verdediger van ADO Den Haag wéér geschorst is. Beugelsdijk vindt het onbegrijpelijk dat scheidsrechter Richard Martens hem op de bon slingerde.In de slotfase van het duel met Heerenveen ging Tomas Necid in de zestien naar de grond. Beugelsdijk en een aantal ploeggenoten vroegen de arbiter om de VAR-beelden te bekijken. Volgens Beugelsdijk kreeg hij om die reden een gele kaart.

"Om het minste of geringste kijken ze naar die VAR. Nu vragen we er met z'n allen om en gebeurt het niet. 'Kijk naar de VAR' zei ik. Daarvoor kreeg ik gelijk geel", vertelt Beugelsdijk aan Omroep West. "Ik wist niet wat ik meemaakte, die gasten van Heerenveen vonden het een schande dat ik geel kreeg. Ik heb geen slecht woord gezegd, ik voel me zwaar genaaid."

Beugelsdijk moet daarom volgend weekend brommen als ADO op bezoek gaat bij FC Groningen. "Daarom ben ik er zo ziek van. Ik krijg het weer op mijn boord. 'Kijk naar die VAR', meer heb ik niet gezegd. Heel triest dat ik hiervoor geel krijg. Ik heb weleens stomme gele kaarten gepakt, dit was gewoon geen geel. Hier kan ik heel kwaad om worden."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 29 februari 2020

  2. vrijdag 28 februari 2020