Vreven houdt uitzicht op promotie met Beerschot-Wilrijk

9 maart 2019, 22:31

Stijn Vreven (op archiefbeeld) houdt uitzicht op promotie met Beerschot-Wilrijk naar de Jupiler Pro League. In het beslissende tweeluik met KV Mechelen eindigde het eerste duel zaterdagavond onbeslist (0-0). Beerschot-Wilrijk speelde een half uur met tien man, maar de gasten profiteerden daar niet van.

Mechelen had de regie in handen en dat resulteerde in een aantal prima kansen. Beerschot-Wilrijk beet pas vlak voor rust van zich af. Tot twee keer toe voorkwam de Nederlandse doelman Michael Verrips een treffer. De beginfase van de tweede helft kende een stormachtig begin. Een vrije trap van Onur Kaya belandde op de paal en even later kwam Beerschot-Wilrijk met tien man te staan, omdat Jan van den Bergh zijn tweede gele kaart kreeg.

Met een mannetje minder op het veld hield de ploeg van Vreven stand en kan het aanstaande zaterdag nog alle kanten op als Beerschot-Wilrijk op bezoek gaat bij Mechelen.