AC Milan worstelt zich dankzij Piatek langs hekkensluiter Chievo

9 maart 2019, 22:26

Het derde stek in de Serie A blijft in handen van AC Milan. De achttienvoudig Italiaans kampioen won zaterdagavond op bezoek bij hekkensluiter Chievo (1-2). Van harte ging het niet, maar zoals wel vaker maakte Krzysztof Piatek (op archiefbeeld) het verschil voor zijn club en boekte het de vijfde zege op rij.

Milan had moeite om het spel te maken tegen Chievo, dat met elf punten uit 27 wedstrijden zo goed als zeker degradeert uit de Serie A. Milan moest dan ook vol aan de bak. De Rossoneri kwamen nog wel op voorsprong via Lucas Biglia. Hij krulde een vrije trap afgemeten in de kruising. Vervolgens namen de zorgen toe voor Milan.

Gennaro Gattuso werd naar de tribune gestuurd, omdat hij zijn emoties niet in bedwang had. Even later lag ook de gelijkmaker in het doel van Milan. Perparim Hetemaj kopte raak en gaf de Milanezen het nodige huiswerk mee. Ook na rust verliep het moeizaam voor Milan, maar maakte Piatek weer eens het verschil. Met het puntje van zijn schoen tikte hij de 1-2 binnen en bleek dat ook het winnende duel.

Nu gaat Milan zich voorbereiden op het treffen van volgende week zondag tegen Internazionale. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen