Sterling gidst Manchester City met hattrick langs Watford

Sterling gidst Manchester City met hattrick langs Watford

9 maart 2019 – Aan de hand van Raheem Sterling heeft Manchester City de horde Watford succesvol genomen. Dankzij een hattrick van de pijsnelle aanvaller won de lijstaanvoerder met 3-1 van The Hornets, waar Daryl Janmaat de hele wedstrijd meespeelde. City moest in de tweede helft nog een tandje bijschakelen, omdat het voor rust teleurstelde.Het gefluit vanaf de tribunes bij het rustsignaal typeerde de eerste helft van Manchester City. The Citizens speelden ondermaats. Maar liefst zeventig procent balbezit had de thuisploeg. Dat veldoverwicht wist City niet uit te buiten. Slechts drie pogingen op doel ondernam de koploper van de Premier League. Als City dan eens in kansrijke positie kwam, kopte Sergio Agüero in vrij staande positie naast of greep Janmaat uitstekend in toen Sterling te lang aarzelde voor Ben Foster.

De fluitconcerten wakkerden in de rust blijkbaar wat aan. In een kwartier tijd produceerde Sterling een zuivere hattrick. Aan zijn eerste zat een stevig luchtje van buitenspel, maar voordat Sterling de bal in het doel schoot zou Janmaat de bal geraakt hebben en werd buitenspel opgeheven. Zijn tweede was een eenvoudige intikker. De hattrick maakte hij compleet door aan de linkerkant te ontsnappen, de zestien in te dribbelen en de bal rustig in de rechterhoek te schuiven.

Watford deed nog wel iets terug via Gerard Deulofeu, maar een comeback zat er niet in voor de gasten en legt City de druk in de titelrace weer bij Liverpool, dat zondag Burnley ontvangt en een achterstand van vier punten heeft.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 20 september 2019

  2. donderdag 19 september 2019