Atlético boekt zuinige zege en lijkt klaar voor Juventus

9 maart 2019, 18:10

Atlético Madrid heeft zaterdag met een zuinige zege op Leganés de tweede plaats in de Primera División verstevigd. De Madrilenen boekten door een doelpunt van Saúl een 1-0 zege op de middenmoter. Het was voor de Spaanse grootmacht de laatste test voor de returnwedstrijd in de Champions League tegen Juventus, die dinsdag wordt gespeeld.

Exact een maand geleden incasseerde Atlético zijn laatste tegendoelpunt. Tegen Rayo Vallecano (1-0), Juventus (2-0), Villarreal (2-0) en Real Sociedad (2-0) hield de formatie van trainer Diego Simeone keer op keer de nul. Tegen Leganés hield Jan Oblak wederom zijn doel schoon. Hij was één van de weinigen van de vaste kern die de hele wedstrijd speelde. Veel spelers kregen met het oog op de wedstrijd in Turijn rust van Simeone.

Zonder dat Atlético op oorlogssterkte aantrad, won het van Leganés. Het enige doelpunt van de wedstrijd viel vijf minuten na rust. Saúl zag zijn strafschop gekeerd worden door Andriy Lunin, maar in de rebound scoorde de Spaanse middenvelder alsnog. Door de zege nadert Atlético koploper FC Barcelona tot vier punten, al heeft de Catalaanse club wel een wedstrijd minder gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen