Fout Pröpper wordt Brighton niet fataal bij Crystal Palace

9 maart 2019, 15:42

Davy Pröpper is zaterdag met de schrik vrijgekomen in de Premier League. De Nederlandse middenvelder gaf namens Brighton & Hove Albion een penalty weg tegen Crystal Palace, maar zegevierde met zijn ploeg toch met 1-2.

Jürgen Locadia zat op de bank bij Brighton en zag dat zijn concurrent Glenn Murray tegen zijn oude club voor 0-1 zorgde. Kort na de pauze gaf Brighton de voorsprong echter weg, toen Pröpper een overtrog maakte op Andros Townsend. De penalty werd simpel verzilverd door specialist Luka Milivojevic. Een kwartier voor tijd trok Brighton de winst toch naar zich toe. Een bevlieging van Anthony Knockaert zorgde voor de overwinning. De aanvaller schoot via de paal heerlijk raak in de verre hoek.

Bij Brighton stond Alireza Jahanbakhsh net als Pröpper in de basis en hij werd kort voor tijd gewisseld voor Locadia. Patrick van Aanholt stond in de basis bij de thuisploeg, terwijl Jairo Riedewald niet bij de selectie zat. Door de 1-2 overwinning heeft Brighton nu evenveel punten als Palace (33).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen