Mous blinkt weer uit: "Hij keept heel goed dit seizoen"

Mous blinkt weer uit: "Hij keept heel goed dit seizoen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

9 maart 2019 – Er gaat dit seizoen meer fout dan goed bij SC Cambuur, maar de Leeuwarders kunnen wel genieten van het keeperswerk van Xavier Mous. De doelman kwam in de zomer over van FC Oss en blijkt een schot in de roos te zijn. Vrijdag was hij ook tegen RKC Waalwijk (0-2) de uitblinker.

Cambuur won met 0-2, mede door goed keeperswerk van Mous. Hij kwam liefst zeven keer in actie met een redding. "Op een gegeven moment raakte ik de tel kwijt, RKC kreeg nogal wat kansen. Maar weet je: het maakt niet uit. We hebben gewonnen. Eindelijk weer eens. En dat is het enige wat écht telt", zegt hij tegen de Leeuwarder Courant.

Trainer René Hake weet hoe belangrijk de keeper is voor Cambuur. "Hij verdient de complimenten, hij keept heel goed dit seizoen. Al is het op zich geen goed teken dat hij überhaupt zo vaak een redding moet verrichten." De trainer hoopt dat het door de winst beter gaat draaien. "Of dit de ommekeer is? Wie weet. We hebben veerkracht getoond en vergis je niet: voor het vertrouwen is dit heel belangrijk. Dit zijn drie erg fijne punten."

Reacties

gerelateerd