Niemeijer heeft het lastig bij Emmen: "Het gaat niet zo lekker"

9 maart 2019, 11:59

Reuven Niemeijer kwam met hoge verwachtingen naar FC Emmen, maar moet concluderen dat zijn periode bij de promovendus nog geen succes is. De middenvelder scoorde pas een keer en is zijn basisplaats kwijtgeraakt.

Tegenover Tubantia doet hij een boekje open over zijn situatie. Uitgerekend tegen Heracles Almelo ging het in de eerste seizoenshelft mis toen hij in botsing raakte met Janis Blaswich. "Ik heb nog wat last van mijn schouder na krachttraining", zegt Niemeijer, die niet verwacht dat hij zondag in de basis staat. "Het gaat niet zo lekker."

Hij had gehoopt op meer speelminuten dan hij nu krijgt. "Ik kwam op de laatste dag van de transfermarkt binnen, had de hele voorbereiding gemist en de competitie was al begonnen, maar ik stond meteen in de basis bij Emmen. Daar was ik voor gekomen. Na de blessure in Almelo stond ik vijf weken aan de kant, daarna kreeg ik wel weer de kans, maar na de winterstop was het gedaan", zegt Niemeijer. "Het gaat ook niet om mij. We strijden tegen degradatie, dus het individu is ondergeschikt. Als ik er moet staan, wil ik daar klaar voor zijn. Alles is cruciaal nu en ook al ben ik hier volgend seizoen niet meer: ik wil echt niets anders dan er met Emmen in blijven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen