Herstelde Matavz is als een kind zo blij met naderende rentree

9 maart 2019, 10:39

Vitesse-spits Tim Matavz zal tegen Feyenoord nog geen rol van betekenis spelen, maar staat wel op het punt om zijn rentree te maken bij de Arnhemmers. De Sloveen is hersteld van een zware enkelblessure die hij eind september opliep tegen Feyenoord.

Eindelijk is zijn rentree weer in zicht, verzucht de dertigjarige aanvaller in conclaaf met De Gelderlander. "En dat werd hoog tijd", vertelt de aanvaller. "Revalideren is verschrikkelijk. Ik heb er nu zes maanden over gedaan om terug te komen. Die tijd was gewoon nodig. Na de operatie en een verplichte rustperiode waren alle spieren verdwenen. Mijn been was nog slechts bot met een stuk vel er overheen."

Matavz raakte in de Kuip zwaar geblesseerd aan zijn enkel en wist dat het foute boel was. "Ik heb de beelden zelf nooit meer teruggezien", zegt Matavz. ,,Maar ik weet heel goed wat er gebeurde. Ik wilde de bal bij een voorzet aannemen. Bij de landing kwam mijn hele gewicht op mijn enkel. Ik hoorde het bot kraken. Gelukkig betrof het geen open breuk. Daar was ik wel bang voor. Maar daar, in de Kuip, wist ik al meteen dat ik lang uit de roulatie zou zijn."

Dat hij nu weer kan denken aan speelminuten bij Vitesse, doet hem deugd. "Ik heb er hartstikke veel zin in. Als team staan we er goed voor. Dit moeten we volhouden. Ik wil met Vitesse dolgraag een Europees ticket afdwingen. Daar draait nu alles om."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen