Ødegaard vindt het 'een eer' om tegen Van Persie te spelen

9 maart 2019, 09:27

Martin Ødegaard neemt het met Vitesse zondag op tegen Feyenoord en dat betekent een ontmoeting met Robin van Persie. De Noor kijkt uit naar het treffen vanwege de aanwezigheid van de gelouterde aanvaller van de Rotterdammers.

De spelmaker van Vitesse spreekt zich in De Telegraaf positief uit over Van Persie. "Het is een eer om tegen hem te spelen. Hij is een fantastische speler en heeft een geweldige carrière gehad", zegt Ødegaard. "In Noorwegen wordt veel Engels voetbal gekeken en als kind zag ik Van Persie bij Arsenal en Manchester United. Hij is een ander type speler dan ik, maar ik heb veel geleerd van hoe hij afrondt en hoe hij positie kiest. Hij is zeker een voorbeeld voor mij."

Voor Vitesse en Ødegaard is de ontmoeting van zondag belangrijk. Bij winst komen de Arnhemmers op vier punten van Feyenoord. "Dit is een cruciale wedstrijd voor ons. Wij willen laten zien dat we in de topvier horen. Daarvoor moeten we winnen", vindt de Noor, die sterk speelt. "Bij sc Heerenveen speelde ik ook goed, maar had ik niet het aantal goals en assists dat ik wilde. Nu heb ik meer rendement."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen