Draxler twijfelgeval voor Oranje-uit, Godin niet fit bij Atlético

Draxler twijfelgeval voor Oranje-uit, Godin niet fit bij Atlético

8 maart 2019 – Julian Draxler ligt voorlopig uit de roulatie bij Paris Saint-Germain. De Duitse aanvaller viel in de Champions League-wedstrijd tegen Manchester United uit met een hamstringblessure en is minimaal enkele weken 'out'. Daarom moet hij mogelijk het EK-kwalificatieduel met Nederland missen.

Dat meldt PSG via de clubkanalen. Nadat Draxler een voorzet gaf, greep hij direct naar zijn hamstring en moest vervolgens worden vervangen door Thomas Meunier. Of hij op 24 maart alweer fit genoeg is om in actie te komen in de Johan Cruijff ArenA tegen Nederland, is nog onduidelijk. Bij de laatste editie in de Nations League (2-2) deed hij overigens ook niet mee. 

Godin twijfel voor Juventus
Wie ook een twijfelgeval is, is Diego Godin. De ervaren verdediger van Atlético Madrid kampt met een bovenbeenblessure en is om die reden niet opgenomen in de wedstrijdselectie van Diego Simeone voor het treffen met Leganés dit weekend. Onduidelijk is of hij fit genoeg is voor komende dinsdag, als Atléti in de Champions League tegen Juventus speelt.

gerelateerd