Bosz waakt voor onderschatting tegen dolend Hannover 96

8 maart 2019, 16:54

Peter Bosz treft zondag met Bayer Leverkusen een Hannover 96 dat in zwaar weer verkeert. De nummer zeventien van de Bundesliga veroverde in het hele seizoen nog maar veertien punten en stevent af op directe degradatie. In Hannover kan de ploeg van Bosz de volgende stap richting Europees voetbal zetten, maar de Nederlandse trainer wil niet op de zaken vooruitlopen.

Bosz denkt dat de slechte vorm van Hannover 'gevaarlijk' kan zijn; de coach weet niet goed wat hij van de tegenstander van zondag kan verwachten. "Maar als trainer kan ik mijn team alleen voorbereiden op de manier waarop wij willen spelen. Het belangrijkste is dat we doen wat we altijd doen", zegt hij via de officiële clubkanalen.

Leverkusen won vijf van de laatste zes competitiewedstrijden en is gestegen naar de zesde plaats in de Bundesliga. Bosz benadrukt dat de goede vorm van zijn ploeg het gevolg is van hard werken. "Als het aankomt op omschakeling bij balverlies, hebben we de laatste wedstrijden duidelijk stappen vooruit gezet", zegt de oud-trainer van Ajax, die nog niet zeker weet of Lars Bender, Sven Bender en Karim Bellarabi in actie kunnen komen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen