Stam kan Feyenoord helpen, maar wil vooral voor Zwolle winnen

8 maart 2019, 16:22

Jaap Stam is nog geen week aangesteld als de toekomstige opvolger van Giovanni van Bronckhorst of hij kan Feyenoord al een goede dienst bewijzen. De oefenmeester staat met PEC Zwolle namelijk tegenover AZ - concurrent van de Rotterdammers in de Eredivsie. "Laten we vooral onszelf een goede dienst bewijzen", stelt hij echter.

Want tegenover RTV Oost wil Stam vooral benadrukken dat hij bezig is met PEC Zwolle. En met die ploeg heeft hij na een goede start na de jaarwisseling een mindere periode gehad. En dus is er maar één doel: handhaving. "Daar moet alles op ingericht zijn", vindt hij. En alleen daarom wil hij het AZ moeilijk maken komend weekend en daar gelooft hij ook in.

"Het is enorm belangrijk", weet Stam. "We moeten uit elke wedstrijd iets halen, dat is niet altijd gelukt. Maar als we ons niveau kunnen halen van de eerste vijf wedstrijden, met dezelfde lef en intensiteit, dan kunnen we het AZ echt moeilijk maken en valt er iets te halen."

Dat moet het mogelijk wel doen zonder aanvoerder Bram van Polen, hij is ziek en een twijfelgeval. Verder is de selectie van de ploeg uit Overijssel vrijwel volledig fit. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen