Peterson ondanks gebroken neus mogelijk inzetbaar bij Heracles

8 maart 2019, 13:50

Het is twee dagen voor het treffen met FC Emmen nog onzeker of Kristoffer Peterson inzetbaar is bij Heracles Almelo. De Zweedse aanvaller brak zijn neus afgelopen weekend tegen FC Utrecht (1-5), maar wil graag spelen. "Hij krijgt vandaag een masker dat we morgen gaan testen", aldus Frank Wormuth via de clubkanalen.

Bevalt het masker goed, dan kan Peterson meedoen tegen Emmen. Wormuth weet van Jesper Drost (geschorst), Robin Pröpper, Sebastian Jakubiak, Tim van de Berg en Joey Konings (allen geblesseerd) zeker dat zij niet kunnen meespelen. Mohammed Osman, die de voorbije speelronde vanwege een schorsing ontbrak, is er weer bij in Emmen.

De Heraclieden gingen afgelopen weekend tegen Utrecht hard onderuit, mede door een aantal discutabele arbitrale beslissingen. Zo kreeg Drost vroeg in de wedstrijd rood na ingrijpen van de VAR en gaf scheidsrechter Christiaan Bax in de slotfase tweemaal een penalty aan Utrecht. "Maar na alle discussies is het weer tijd voor de volgende wedstrijd, en dat is Emmen. We moeten vooruit kijken, en het mooie van voetbal is dat er meteen weer een nieuwe kans komt", aldus Wormuth.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen