Nantes beëindigt compleet mislukt huwelijk met Sigthorsson

8 maart 2019, 13:22

Er is een einde gekomen aan de ongelukkige samenwerking tussen FC Nantes en Kolbeinn Sigthorsson. De Franse club meldt via de officiële kanalen dat het contract van de oud-spits van AZ en Ajax per direct is ontbonden. Sigthorsson kwam in mei vorig jaar voor het laatst in actie voor Nantes.

Het is inmiddels drie en een half jaar geleden dat Sigthorsson Ajax verliet en een contract tekende bij Nantes. In zijn eerste seizoen in de Ligue 1 wist hij geen potten te breken, al speelde hij toen nog wel 26 keer in de competitie. De afgelopen twee en een half jaar kwam de IJslandse spits - mede door blessureleed - slechts vier (!) keer in actie. Sigthorsson werd in 2016 nog een paar maanden verhuurd aan Galatasaray, maar door een blessure speelde hij geen enkele keer voor de Turkse club.

Sigthorsson, in de Eredivisie goed voor 46 doelpunten in 112 wedstrijden, eindigt zijn Franse avontuur met slechts 33 wedstrijden vier goals. De voorbije tijd werd de spits in verband gebracht met een overstap naar MLS-club Vancouver Whitecaps.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen