Sierhuis vindt zichzelf 'absoluut' niet te goed voor FC Groningen

8 maart 2019, 12:57

Mede door de komst van een aantal nieuwelingen heeft FC Groningen na de winterstop de weg omhoog ingeslagen. Eén van de nieuwe gezichten bij de Eredivisionist is Kaj Sierhuis, die gehuurd is van Ajax. De twintigjarige aanvaller kent een goede start in Groningen, maar blaast niet hoog van de toren.

De NOS legt de huurling een aantal stellingen voor en vraagt zich af of iemand als Sierhuis eigenlijk niet te goed is voor FC Groningen. "Deze stelling is wel heel overdreven", aldus de jonge spits. "Voordat ik naar Groningen kwam had ik pas twee duels in de Eredivisie gespeeld. Op het niveau van de Eerste Divisie heb ik wel bewezen dat ik kan scoren. Maar ik vind absoluut niet dat ik te goed ben voor Groningen. Ik vind juist dat ik mij hier eerst moet bewijzen om verder te kijken. Ik kwam hier om mij in de basis te knokken en zie mij echt niet als een van de betere spelers."

Voor de winterstop trainde Sierhuis op De Toekomst met de beste spelers van de Eredivisie mee. De aanvaller vindt niet dat hij een stap terug heeft gedaan door naar Groningen te verkassen. "Het is echt een subtopper in Nederland. Volgens mij is Groningen buiten de topdrie of topvier de ploeg die het vaakst in het linkerrijtje is geëindigd. Het is gewoon een grote club in Nederland. Als je ziet hoeveel mensen er in het stadion kunnen en ziet wat de faciliteiten zijn, dan is dit echt een subtopper en daar horen ze ook te staan. Ik heb ook vertrouwen dat we daar weer gaan komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen