Bertrams profiteert van blessure Jurjus: "Niet de mooiste manier"

8 maart 2019, 10:00   Bijgewerkt: 8 maart 2019, 10:06

Nigel Bertrams mag de komende weken laten zien wat hij in huis heeft. Door de blessure van Hidde Jurjus krijgt de van FC Nordsjaelland gehuurde doelman een kans onder de lat bij De Graafschap. Een week geleden maakte Bertrams tegen ADO Den Haag (1-1) zijn debuut voor de Superboeren.

Het was voor de 26-jarige sluitpost niet zijn debuut in de Eredivisie. De door PSV opgeleide keeper speelde vorig seizoen zestien wedstrijden namens NAC Breda. Afgelopen zomer werd hij opgepikt door FC Nordsjaelland, waar hij niet aan de bak kwam. Om speelminuten te maken, koos Bertrams onlangs eieren voor zijn geld en maakte hij op huurbasis de overstap naar Doetinchem. Daar krijgt hij nu de kans waar hij op hoopte.

Tegen ADO Den Haag viel Jurjus geblesseerd uit. Naar verwachting ligt de eerste doelman van De Graafschap er zes weken uit. "Het is niet de mooiste manier om in een ploeg te komen", geeft Bertrams toe in gesprek met het Brabants Dagblad. "Want het team draaide juist goed de laatste weken. We namen steeds meer afstand van de laatste plaats en vonden aansluiting bij de rest. Dit soort zaken gebeurt nou eenmaal in het voetbal. Dan dienen er zich kansen aan en die moet je grijpen."

In Denemarken speelde Bertrams de afgelopen maanden geen enkele wedstrijd. "Ik sloot pas aan het einde van de voorbereiding aan en heb die achterstand niet meer kunnen overbruggen", blikt hij terug. Wat de doelman na de huurperiode bij De Graafschap gaat doen, weet hij nog niet. "Ik wil naar een club waar ik een vol seizoen kan spelen. Daar heb ik inmiddels de leeftijd voor. Als er in Denemarken die mogelijkheid niet is, dan moet ik misschien toch weer ergens anders kijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen