Icardi blijft etteren en weigert mee te trainen bij Inter

8 maart 2019, 08:43

Mauro Icardi weigert mee te trainen bij Internazionale. De spits claimt volgens trainer Luciano Spalletti nog steeds last te hebben van zijn knie. Echter heeft de medische staf alle seinen op groen gezet. Icardi en Inter leven al sinds begin februari in onmin. 

"De waarheid is dat we Mauro gevraagd hebben of hij weer wilde trainen", zei Spalletti donderdag op de persconferentie na het Europa League-duel met Eintracht Frankfurt (0-0). "De dokter zei dat de periode van behandeling is afgerond. Maar Icardi antwoordde: 'Nee, ik voel nog steeds pijn. Ik vertel je wanneer ik klaar ben om te spelen'. Ik heb me daar bij neergelegd en ben naar huis gegaan."

Inter bracht eerder deze week naar buiten dat de club en de spits en diens zaakwaarnemer om tafel hebben gezeten. De partijen probeerden een oplossing te vinden te vinden voor het conflict, dat ontstond toen Icardi de aanvoerdersband werd ontnomen. Dat zou zijn vanwege de stroeve contractonderhandelingen. Sindsdien kwam de Argentijn niet meer in actie voor de Nerazzurri.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen