Angelino: "Als je buitenwacht gelooft is Ajax favoriet"

8 maart 2019, 08:01   Bijgewerkt: 8 maart 2019, 09:19

Angelino speelt een uitstekend seizoen bij PSV, maar de linksback is pas tevreden als hij de landstitel pakt. "Ik denk dat het er nu weer heel goed uitziet bij PSV", aldus de Spanjaard, die zaterdag in het Philips Stadion zijn oude club NAC Breda treft.

"We hebben twee of drie mindere wedstrijden gespeeld na de winterstop. We hebben veel kritiek gekregen. Te veel", stelt Angelino in De Telegraaf. "Alsof mensen waren vergeten wat we daarvoor gepresteerd hebben."

PSV is nog altijd koploper met vijf punten voorsprong en een wedstrijd meer gespeeld dan Ajax. "Als je de buitenwacht moet geloven zijn wij niet meer de favoriet voor de titel, maar is Ajax dat. We moeten dat maar accepteren. Het is aan ons om te antwoorden. Als wij de schaal omhoog kunnen tillen, is dat de perfecte manier."

Angelino speelde vorig seizoen nog voor NAC, waar de vleugelverdediger indruk maakte en hij PSV overtuigde. Bij de regerend landskampioen ontpopt Angelino zich meteen tot basisspeler. "Dat ik weinig tijd nodig heb gehad om me aan te passen, komt ook omdat PSV altijd dominant wil spelen. Dan wordt het een stuk makkelijker. Dat zie je aan Denzel, maar ook aan jonge jongens als Mohammed Ihattaren en Michal Sadilek."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen